vrijdag 11 november 2011

25 december

Hallo allemaal weer,
Na een paar spannende dagen ben ik blij dat er niets gevonden is....:-) Het is super fijn om te horen dat alles in orde is. Dus ben ik vandaag, mijn eerste vrije dag deze week, gezellig naar de Scrapheap gereden.
Heerlijk even door de winkel gestruind, lekker kopje thee gekregen van Carla, veel gebabbeld en mijn nieuwe Distress inkt bewonderd. Ik had de drie nieuwe besteld van Tim Holtz om mijn verzameling compleet te houden. Ik heb ook nog papier meegenomen van het merk: Stella and Rose, heel mooi en in deze kaart gebruikt (het velletje met de cijfers). Op de kaart heb ik het cijfer 25 omcirkeld, natuurlijk om de relatie met eerste kerstdag aan te geven.
Met de mooie kleur bruin: Gathered Twigs heb ik het mannetje ingekleurd. Jullie snappen dat ik die natuurlijk moest proberen in mijn volgende plaatje. Lekker in het zonnetje heb ik me vanmiddag geinstalleerd op mijn scrapkamertje.
Nu zal ik hem dan eindelijk laten zien:

Verder heb ik ook nog de volgende kleuren aan Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Aged Mahagony, Walnut Stain en Pine Needles. Het mutsje van het meisje is AAIbaar: gemaakt van Gallery Glass Velvet.
 Eerst doe je wat Tacky Glue op de stempel, best veel eigenlijk, daarna strooi je de Velvet erop, daarna al het teveel eraf schudden en laten drogen.
Ook zijn alle randen van het papier met een matte embossing poeder behandeld en wel die van Ranger: Sea Foam White. Carla nog bedankt voor het uitproberen......:-) De witte bloemen zijn zelf in elkaar gezet met het lijmpistool. De stans is van Tim Holtz (met crackle paint)  en Magnolia. Het zilverkleurige embellishment (de krans) maakt het plaatje compleet.
Ik ben weer helemaal blij en hoop dat jullie hem ook leuk vinden.......

xoxo Annette

7 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat alles goed is. Je kaartje is weer prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er weer prachtig uit. Lieve groetjes, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Annette,

    wat een mooie kaartjes maak jij, zo'n warme kleuren dat je gebruikt, echt knap!

    Groetjes,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Annette,

    Je hebt weer wat moois gemaakt! Fijn dat ik een kleine bijdrage heb kunnen leveren :)

    Groetjes Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Annette,
    wat leuk dat je volger bent geworden van mijn blog. Ik heb er ook nog een leuke Candy op staan voor deze maand.
    Ook jouw kaarten zien er geweldig uit.
    Je hebt er een volger bij hoor.

    Groetjes Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schitterende creatie heb je ervan gemaakt. Zoveel mooie detail zijn er te zien. En ik vindt hem schitterend ingekleurd.

    Groejtes Rosalien

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek en een reactie vind ik super leuk en waardeer ik enorm!
Grtz.Annette