zaterdag 2 februari 2019

Noor en Zo SCR@Pchallenge 14 #


Dag dames,

Deze keer hebben een super leuke SCR@P Challenge voor jullie vinden wij zelf... Het team is helemaal enthousiast. En jullie?

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Natuurlijk hebben we met zijn allen voor inspiratie voor jullie gezorgd:


Dit is mijn uitwerking geworden:


OP de ondergrond heb ik met een stencil gewerkt en Distressoxide en ook met pasta. Daarover heen wat stempels. 


Met het leuke sc@pstencil 6002/0881 heb ik op het Design papier 6011/0539 de tags overgenomen en uitgeknipt voor de grootste en middelste cirkel:
Daarna heb ik voor de kleinste rand het papier At the Zoo 6011/0595  en heb ik de Label en Tags snijmal 6002/1175 gebruikt. Een heleboel keren stansen om de ronde vol te kunnen leggen.


Om het geheel aan te kleden heb ik de lieve schattige Mon Ami Jimmy 6002/1212 gekozen. Deze heb ik in de kleuren van de layout gemaakt.


Onder Jimmy is ook een witte tag van het stencil verwerkt. Deze heb ik ook weer met Distressoxide en stempels verwerkt. Langs het kantje is een zwart lijntje gemaakt en het geheel is met water besproeid zodat je lichtere druppeltjes krijgt.

Tussen de strookjes door heb ik de bloemetjes geplakt(6002/1081) gemaakt van wit papier en gekleurd met Distressoxide en stempels.Net rechts boven de foto nog een label uitgeknipt met het stencil 6002/0881.


Om het af te maken heb ik nog wat NUVO druppels toegevoegd rondom.
Teksten erbij gezet en wat goud spetters.

We hopen dat jullie de uitdaging aangaan en dat we jullie layout voorbij zullen zien komen in onze Noor! Design Scrap groep.


Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam mailen naar: 


En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na eind februari met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan  maakt maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. 

Veel plezier en we zien graag al jullie creaties tegemoet!

XOXO Annette2 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoek en een reactie vind ik super leuk en waardeer ik enorm!
Grtz.Annette