dinsdag 19 mei 2020

Nieuw DDBD Mixed Media DT lid

Hallo allemaal, 

Vandaag heb ik jullie een nieuwtje te vertellen. 
Ik ben gevraagd om in het DDBD Mixed Media Design Team te komen. Zooo super leuk, daar heb ik natuurlijk meteen JA op gezegd. De meesten kennen me al omdat ik natuurlijk al een tijdje Noormeisje ben. Deze uitbreiding is heel gaaf omdat deze DDBD producten zo ontzettend leuk op een layout te gebruiken zijn. 
Zoals jullie van me gewend zijn begin ik op een wit vel papier van 30x30 cm.

 het begin zonder aankleding Met de mooie Mask Art Circkles 470.715.618 ben ik begonnen. Ik heb het stencil ingekleurd  met allerlei kleuren Neocolors II en het stencil toen natgespoten met water. Wanneer je het dan stempelt op het witte vel krijg je zo'n leuke afdrukken. Het is altijd een verrassing wanneer je het stencil omhoog haalt. 
Wanneer het droog is kleur ik met een oranje Neocolor II krijtje op mijn sheet en pak ik wat  stuctuurpasta en ga dit mengen. De kleur die je dan krijgt past weer fantastisch bij je layout. 
DDBD Mask Art Script 470.715.152 en de Mask Art Circkles gebruik ik met de pasta. 
Daarna is het de beurt aan de aankleding. Op de DDBD FB pagina heb ik jullie dmv een filmpje laten zien hoe je met een stencil ook kunt embossen en kunt inkleuren met je stempelkussen.  Het linen papiertje dat ik daar heb laten zien heb ik hier op mijn layout meteen gebruikt. Het komt rechts achter de foto uit. 
Met Laser Paper Art 492.950.006 krijg je de juiste tekst erbij en het fotoframe stripje is ook gaaf om achter de foto uit te laten komen.
Sticker Art 491.200.001mag natuurlijk niet ontbreken op een layout. Het is echt een aanvulling. Super blij ben ik dus dat het in deze collectie zit. 
Al mijn FAVO dingen JOEHOE,  dus jullie snappen wel dat ik heel blij ben dat ik mag deelnemen aan dit super leuke DDBD-team!

Hopelijk heb ik jullie wat kunnen inspireren en 
hoop jullie in een volgende blogpost weer te zien!

XOXOAnnetteGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek en een reactie vind ik super leuk en waardeer ik enorm!
Grtz.Annette