dinsdag 28 februari 2012

Weer een kaartje!

Hallo allemaal weer. Hier ben ik weer met een foto van mijn laatste kaart. Het is niet te geloven maar na een anderhalf uur me erin te verdiepen is het me gelukt!! Jippie jippie! Want ik heb jullie wel gemist met jullie lieve berichtjes. Welkom nieuwe volgers!

Op dit kaartje heb ik gebruikt:
Maja Design papier
Bloemen stansmallen
Een oude postzegel
De kleine paarse bloemetjes zijn zelf gemaakt, zo ook de lila roosjes in knop
Distress Inkt: Vintage Photo, Tattered Rose, Dusty Concord, Worn Lipstick, Forest Moss, Frayed Burlap,
Walnut Stain en Antique Linen
Twinkling H2O's: Snapdragon
stempel in de hoekjes: Cart-Us
Zilverkleurig embellishments

Ik wil Frouwke heel hartelijk bedanken, want door jou ben ik eruit gekomen en kan ik weer heerlijk bloggen!!
Dus SUPER lief van je!
Nogmaals bedankt!

xoxoAnnette

zondag 26 februari 2012

Hellup!

HELLUP!
Blogger geeft aan dat ik mijn fotolimiet heb overschreden. Weet iemand wat ik hieraan moet doen, zodat ik mijn foto's weer kan inlezen?! 
Heel graag jullie reacties...................................

Alvast bedankt!

xoxo Annette

vrijdag 24 februari 2012

Wishing you....

....a Magical Day! Dat is de boodschap voor vandaag. Het is een magical plaatje van Magnolia en ontzettend mooi vind ik. De vakantie loopt een beetje ten einde. Eigenlijk is hij al afgelopen omdat ik eigenlijk nooit op vrijdag werk. Maar okay, nog een extra dagje voor het weekend. We gaan er nog maar eens heerlijk van genieten:-)

Enkele details foto's:

Op dit kaartje heb ik de volgende materialen gebruikt:
Distress Inkt:  Dusty Concord, Bundled Sage, Tattered Rose, Worn Lipstick en Vintage Photo
De witte bloem heb ik zelf gemaakt van 4 koopbloemen.
Jute touw
Pearl Maker
4 gaatjes Pergamano pen
Papier van Maja Design
Lila bolletjes takje, gekocht bij P&P in Doorn
Lila stampertjes

Ik wens diegene die de voorjaarsvakantie nog voor de boeg hebben een fijne vakantie toe.
En alle anderen een fijn weekend!

xoxo Annette

donderdag 23 februari 2012

Bloemen Tutorial

Hallo allemaal,
Vandaag ga ik jullie leren hoe je bloemen kan maken. Er is me dat meerdere keren gevraagd en dan is het toch vaak: Als ik het jullie kon laten zien, zie je dat het maken van bloemetjes best meevalt.
Ik ga het doen aan de hand van foto's. Hierboven zie je wat je nodig hebt, natuurlijk ook het lijmpistool. Maar de mijne ziet er na het vele gebruik niet meer uit, dus laat ik hem liever niet zien. LOL.
Het voordeel van het lijmpistool  is dat het meteen vastzit, maar een nadeel is dat je snel moet werken. Ik gebruik het ook vaak bij het vastlijmen van mijn kaart. Ideaal!
Ik gebruik hier dit ponsje zoals je op de foto hierboven kunt zien, maar je kunt je voorstellen dat je elke bloemenpons ervoor kunt gebruiken. Met deze pons maak ik ook de kleine roosjes in knop die jullie al eerder op mijn kaart hebben gezien.
Okay let's go, hier foto 1:
Je vouwt het hart van het bloemetje om de achterkant van het penseel. Ook goed duwen zodat de vorm van het penseel in het blaadje komt te staan. Ik gebruik cardstock in kleur of aquarelpapier die ik zelf met Distress Inkt in een mooie kleur maak .Dit kun je doen met een spons of je legt je bloemetje op het inktblok en met de achterkant van je penseel lekker flink duwen. Je hebt dan een intensere kleur. Meestal gebruik je de kleur waar je het plaatje mee hebt ingekleurd. Dat matched natuurlijk super:-)
Je hebt nu het volgende bloemetje en dat is al een roos in knop.  Het ponsje welke je voor de blaadjes kan gebruiken zie je verder in deze tutorial. Een steeltje eraan met wat kit (heb je vast wel eens van een koopbloemetjes afgeknipt) en het roosje in knop is klaar:-)
Je hebt voor een bloemetje  3 a 4 gevormde bloemetjes nodig. Zie hierboven.Je kunt de bloem zo groot maken als je zelf wil. Het kleine knoproosje wordt het hart van de bloem. De andere 2 a 3 moet je een beetje open leggen. De lijm wordt bij het eerste dichtgevouwen roosje aangebracht. Dan duw je hem in het opengelegde bloemetje en duw je meteen aan de onderkant de vorm van een bloemetje erin met je vingers. Zie hieronder het tweede plaatje:


Zo herhaal je elke keer dezelfde handeling. Dus weer kit aan de onderkant van het verkregen beginnende bloemetje en weer in een opengelegd geponst enkel bloemetje. Het bloemetje wordt steeds dikker en begint al op een roosje te lijken. 
Dit zijn nu 4 bloemetjes
Het roosje is bijna klaar. Er mogen nog blaadjes onder. Ik heb 2 maten ponsjes. Bij dit roosje heb ik de oranje pons gebruikt en bij het roosje in knop zou ik de paarse versie gebruiken. 
Ik wens jullie veel succes met het maken van jullie eerste bloem. Volgende keer laat ik jullie de koffiefilterbloemen zien. Blogger hapert namelijk met foto's inlezen momenteel. Dus ik kom niet verder helaas.

Ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achterlaten over hoe het gegaan is.
Ik ben benieuwd!

Fijne dag!

xoxo Annettewoensdag 22 februari 2012

Blowing love to you

Goedemorgen allemaal, ook welkom aan mijn nieuwe volgers(super leuk),

Ik heb een kaartje gemaakt van een zeer mooie Tilda (bedankt Kethy). De bellen komen terug in het papier van Magnolia en daarom is er ook gekozen om Tilda met deze kleuren in te kleuren. Onder de stempel zit een koffiefilter. Ik was mijn keukenkastje aan 't soppen (moet helaas ook een keer gebeuren en het is uiteindelijk vakantie voor me en dan hoort soppen er echt bij) en toen zag ik de koffiefilters staan. Normaal zet ik koffie met mijn Senseo, dus ik had ze lang niet gezien. Ik was helemaal blij met het ribbeltje en zag meteen mogelijkheden. Ik weer, ik zie overal iets in. Hebben jullie vast ook?
De bloemen heb ik ook gemaakt van de koffiefilter. Zodra ik lijm voor mijn lijmpistool heb gekocht, ga ik voor het eerst proberen een tutorial  te maken. Dit is me gevraagd en ik vind het wel een uitdaging om het op de foto te zetten. Dus die komt eraan....:-)

Verder heb ik op dit kaartje de volgende materialen gebruikt:
Distress Inkt: Tattered Rose, Worn Lipstick, Vintage Photo,  Chipped Sapphire, Tumbled Glass, Dusty Concord en Antique Linen.
Lint,
Pearl maker,
Stickles,
Magnolia swirl  en wolkje,
Zilverkleurig embellishment,
Pareltjes (zijn kralen),
Splitpennen in lila kleur.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag toe!

xoxo Annettemaandag 20 februari 2012

I love you

Vandaag is de eerste dag van mijn vakantie! Heerlijk! Een beetje in huis aan het rommelen geweest en nu mijn kaartje even erop zetten voor jullie. Deze heb ik vanmorgen afgemaakt:
Op dit kaartje heb ik het volgende gebruikt:
Natuurlijk weer zo'n te gekke Magnolia stempel
Distress Inkt: Tattered Rose, Vintage Poto, Worn Lipstick, Forest Moss, Tumbled Glass, Old Paper Chipped Sapphire, Faded Jeans en Walnut Stain
Magnolia stanzen
Velours lintje als versiersel van een bretels met blauw knoopje
Hartje stempeltje van Fizzy Moon:Festive Fun with love
Naaimachine stiksel
Wondgaasje
De randjes zijn allemaal bewerkt met correctie vloeistof van de Action
Stipjes Liquid pearls White Opal
Rechts van de stempel  is een randje gemaakt van een deel van de sleutel van Marianne Design: deze is 3 keer uitgestansd en langs elkaar gelegd, zo lijkt het net een nieuw stansje. 

Ik wens jullie allemaal een fijne dag toe.

Kethy bedankt voor je Versatile Blogger Award! Ik ben zeer vereerd! Ik vind het moeilijk om 15 bloggers te kiezen, dus wil ik hem gewoon iedereen toewensen> iedereen doet zijn best om de mooiste kaarten te maken en anderen te inspireren. Dus bij deze!
Veel plezier bij het maken van nieuwe kaarten!

xoxo Annette

zondag 19 februari 2012

XOXO

Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn dochter Monica. Momenteel heeft ze een beetje een moeilijke tijd en ik wil haar graag veel  hugs&kisses geven. 
Dus dat is ook precies wat dit kaartje voorstelt: XOXO 
Op dit kaartje heb ik de volgende materialen gebruikt:
Papier is van Magnolia
Twinkling H2O's:Apple Blossom
Distress Inkt:Walnut Stain, Forest Moss, Peeled Paint, Tattered Rose, Worn Lipstick, Vintage Photo en al de rose items had ik eerst met Worn Lipstick gedaan maar de kleur was niet naar mijn zin, dus met Fired Brick erover heen, nog niet naar de zin: dus met Aged Mahagony.Het was gewoon niet rose genoeg. Dus toen ik thuiskwam van mijn vriendin Hanny op zoek naar de Twinkling H2O's. Eindelijk de goede kleur. Ik heb alles over elkaar heen gebruikt en dat gaat dus prima.
Stempels XOXO van: Hampton Art RS4393 Love Post Script
Takjes van de Action
Aaibare bloemetjes
Rozenblaadje is een stans van Magnolia
Tag van Magnolia
Sleutel van MD?

Ik wens jullie een fijne zondag toe!
Tot de volgende keer:-)

xoxo Annette


vrijdag 17 februari 2012

Forever Friends For You

Hallo allemaal weer, er is alweer een week om! Niet te geloven hoe snel de tijd gaat. 
Ik ben een beetje in de ban van het haken. Al een tijdje stond het op mijn lijstje om eens de haaknaald te pakken en aan de slag te gaan. Ik heb een grote bloem gemaakt voor op een LO. Daar moeten jullie nog even op wachten. Daar hoop ik in deze vakantie tijd voor te hebben. Op deze kaart een kader gemaakt en boven langs de Forever Friends beertjes een haakrand. En ik kon niet ophouden, dus ook nog maar een klein bloemetje.
Verder heb ik de volgende materialen gebruikt:
Distress Inkt: Victorian Velvet, Vintage Photo en Forest Moss
Hartjes Taartrandje
Pareltjes
Swirl
Zelfgemaakte bloemetjes met glitterstampertje
Hartjes knoopjes met ijzerdraadjes erin
Stans van Magnolia

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend en voor diegene die gaan carnavallen: Veel Plezier!


xoxo Annette

Dit kaartje doet mee aan de challenge:ge-we-hobby~maak een kaart met bloemen


dinsdag 14 februari 2012

Het Valentijnskaartje voor Emmy

Hallo lieve bloggers, wat een berichtjes hebben jullie achter gelaten op mijn blog. Zo ontzettend leuk...:-)Ik ben er super blij mee. Het volgende kaartje heb ik gemaakt voor Ruben, mijn zoon van 19, voor zijn vriendin. Zij heeft hem zonet gekregen en nu kan ik hem dus laten zien aan jullie. Het is naar aanleiding van een sketch van NKU zie hieronder:

Enkele detail foto's voor jullie:

Op dit kaartje heb ik de volgende materialen gebruikt:
Papier van Maja design Life in the country-strawberries with ice
en Pion design: Still Far Fickur-PD1811(Pocketwatch)
Embossing mal met hartjes(grijs geschuurd-> het lijken net snoephartjes) 
en embossing mal met liefdes-teksten (beige ronde) Bedankt Hanny!
Distress Inkt: Aged Mahagony, Vintage Photo, Worn  Lipstick, Tattered Rose en Iced Spruce en Forest Moss 
Naaimachine stiksel
Ik hou van je rub-on Crea Motion
2  rode roosjes van de action
4 zelfgemaakte rode roosjes met een steeltje van jute touw
1 rood aaibaar roosje
Rode belletjes van de Hema
Magnolia stans van een bloem
Zilverkleurig embellishment hart vorm
Magnolia rode glazen blaadjes
Gedraaid rood koord
Uiltje stempel
Stickles

Ik wens jullie allemaal weer een fijne Valentijnsavond. Maak er iets van! Het leven is al zo kort.
En geniet van elk moment!
xoxoAnnette

Ook doet het kaartje mee aan de volgende challenge:
Crafty Ann's~love is in the air
fairy tale~love love love
4 crafty chicks~Love/Valentine
Creative Belli ~Hearts/Valentine
                                                             Paper Shelter~Valentine

zaterdag 11 februari 2012

Valentijnskaartje

Hoi allemaal in dit mooie koude weekend. Het is heerlijk in 't zonnetje achter de ramen, maar o wee als je buiten komt. Vanmorgen was het guur en koud -12 graden.
Welkom nieuwe volgers, wat leuk dat jullie op mijn blog gekomen zijn. Ik laat jullie een Valentijnskaartje zien:

De materialen die ik gebruikt heb zijn de volgende:
Een geweldig mooi Magnolia stempelafdrukje (gekregen van Hanny)
Papier is van Pion en Maja design.
De bloemetjes heb ik weer zelf gemaakt, ook de roosjes in knop(1 bloemetje dichtvouwen met het lijmpistool en dan een stukje steel eraan dat weleens overblijft van een koopbloemetje, nooit weggooien hoor)
Distress Inkt: Fired Brick, Vintage Photo, Tattered Rose, Antique Linen en Worn Lipstick(Bedankt Maia)
De tag is ook van Pion design (kerstserie)
Het witte randje onderaan de kaart is van een rand van een t'shirt van Monica van vroeger (het krult zo mooi)
Naaimachine stiksels
Post en Par Avion stempel zijn van Artemio Magenta (Pipoos)
Houten hartjes en kralen slinger van de Xenos
Taartrandje

Ik hoop weer dat jullie de moeite nemen een berichtje achter te laten. Dat zou ik super vinden.
Ik wens jullie allemaal nog een creatief weekend toe!
xoxo Annette


Dit kaartje doet mee aan de volgende challenges:Card Making Mamas#38~Valentine
Addicted to stamps#23~Valentine/Love
IAMC#25~Valentijnskaartje
DYSU#58~Love
Hannah and Friends#131~Be my Valentine
All sorts challenge blog#141~Free and easy february
craft us crazy#20~anything goes
papertake weekly~anything goes

vrijdag 10 februari 2012

Wat is dit nu?


Heeft iemand dit ooit gezien in een vijver??
Ik nog nooit!! Ik vind het wel ontzettend "cool". Een creatieve creatie der Natuur!
We hebben in de koivijver een beluchtingssysteem zitten. Nog nooit is de vijver dichtgevroren, maar nu het zo vriest is het dan toch gebeurd. De belletjes zullen wel door deze ijsstaaf gaan en daardoor het ijsgevaarte steeds hoger maken. Ik ben benieuwd of hij nog hoger gaat worden.........
In de vijver zit een lamp en daardoor wordt hij 'savonds zo mooi verlicht.

Ik moest dit even met jullie delen....
Trouwens mijn dochter heeft er een ander woord voor: Mam, er staat een P..... in de vijver.
Ja ja.......


Fijne avond allemaal en tot gauw!

xoxo AnnetteLiebster blog award

Dag lieve allemaal! Voor de tweede maal verrast vandaag!
Ik werd vandaag verrast door Kizzy. Zij gaf  mij het Liebster Blog Award. Dank je wel Kizzy, daar ben ik heel blij mee. Nu is het mijn beurt om 5 andere bloggen (met minder dan 200 volgers) in het zonnetje te zetten.
Na veel wikken en wegen wil ik de Liebster Blog Award doorgeven aan:
in willekeurige volgorde:

De keuze was heel moeilijk, jullie verdienen het allemaal, maar ik mocht er ook maar 5 kiezen helaas.Ga er eens kijken, het is de moeite waard:-)
Nogmaals Kizzy bedankt voor deze award en iedereen een fijne avond!

xoxo Annette


maandag 6 februari 2012

Verjaardagskaartje voor Hanny

Wat krijg ik de laatste tijd toch veel van die super leuke berichtjes. Daar geniet ik zo van om die te lezen. Allemaal hartelijk dank hiervoor. Vandaag is mijn B.F.F jarig. Gisteren vierde ze haar verjaardag en zijn we op visite geweest. Voor haar heb ik deze kaart gemaakt:

Op deze kaart heb ik de volgende materialen gebruikt:
Distress Inkt: Forest Moss, Vintage Photo, Worn Lipstick , Tattered Rose
Bloemetjes weer zelf gemaakt
Varenblad gemaakt met een pons van www.L-EM.com
Papier van Pion design
Naaimachine stiksels
Tekst stempel van Me to you
Tag onder Tilda is van Pion design kerst serie
Verder nog wat verschillende stanzen

Inmiddels heb je deze kaart al gehad Hanny en ik wens je langs deze weg nog een keer een fijne verjaardag. 
Je bent heerlijk uit eten, dus geniet ervan en tot vrijdag!

Jullie allemaal een fijne avond
en tot de volgende keer!

xoxoAnnette

Deze kaart doet mee aan de challenge: elke kaart een feestje#100 :Make a card for someone special
                                : magnolia mania#39 anything goes (maandag)
            :divasbydesign#20 anything goes
 :CYDA: get stitchy with it
 :DYSU#57: anything goes
          :papertakeweekly: anything goes
                             :onestopcraftchallenge#168: for the one I love