vrijdag 25 januari 2013

Valentijnskaartje

Hallo allemaal die op mijn blog langskomen! 
Welkom:-))
Het wordt eens tijd voor een nieuw kaartje: Lekker romantisch!
Ik laat jullie vandaag een Valentijnskaartje zien:


Ik heb  weer een heleboel laagjes gebruikt om tot dit kaartje te komen. Verder heb ik prachtige stempels gewonnen bij Kizzy. Mooie stempels van Teddy Bo, super!! Wat ben ik daar blij mee. Binnenkort verschijnen ze op mijn blog!
Ik houd het kort omdat mijn hubbie vandaag gekatheteriseerd is en ik gezellig bij hem ga zitten. Gelukkig is alles goed! Daar ben ik blij om:-))

Ik wens jullie een fijn weekend en 

ik ben benieuwd wat jullie weer van mijn kaartje vinden..........

Tot een volgende keer!

xoxo Annette


Met dit kaartje doe ik mee aan de volgende challenges:
zaterdag 19 januari 2013

A day to celebrate

Dag allemaal weer, wat een reacties heb ik gekregen op mijn CAS-kaartje! Wat ontzettend leuk dat jullie de moeite nemen om een berichtje achter te laten. Ik ben helemaal verrast:-)) Misschien moet ik toch eens wat vaker ietsje CAS denken. Vandaag doe ik dat helemaal niet, haha. Het is zelfs het tegenovergestelde. Ik begon het plaatje met: welke kleur zal ik nu eens gaan gebruiken?! Ik zag als eerste Dusty Concord en dacht dat wordt hem. De haren ingekleurd met Scattered Straw en toen moest er nog een kleur komen voor de rest en Picked Raspberry kwam in het vizier. Daarna heb ik me maar eens druk gemaakt over wat voor een papier ik zou pakken. Druk gemaakt zei ik en inderdaad het is een druk papiertje geworden. Toch het dan maar wat rustiger houden met de bloemen. Gekozen voor een bosje met een kaartje eraan. Aan het kaartje heb ik een kralen kettinkje gemaakt. Nu heb ik geloof ik genoeg erover gepraat en zal ik hem eindelijk laten zien, hier is ie dan:
Inmiddels is onze Fenna gedekt en dat betekende zo'n 3 keer naar het Harlingen rijden naar de dekreu.
Dat is van ons af zo'n 2 1/2 uur rijden. Hopelijk weten we over een week of 4 of er pups op komst zijn d.m.v een echo. We hadden het er wel een beetje druk mee, maar dat hebben we er wel voor over. Our fingers are  crossed!

Ik wens jullie allemaal een fijn creatief weekend toe!

Tot een volgende keer!

xoxo Annette
zaterdag 12 januari 2013

In blijde verwachting!

Hallo lieve bloggers op deze zaterdag,
Bij mijn vorige post regende het de hele dag en nu is het een prachtige dag met veel zon. Het wordt met de dag kouder en dat gaat gepaard met zonnige perioden.
Het was vanmorgen trouwens ook al een zonnig begin: Ik dacht laat ik de challenges eens gaan nalopen. Ik had er ook niet zomaar meer erg in dat er 1 was die allang was afgelopen. Blijkt dat ik winnaar ben geworden bij Tilda's Town challenge#32 met mijn kaartje voor mijn beste vriendin Hanny: een winters tafereeltje
En of dat nog niet genoeg was ook nog winnaar bij Its a Magnolia Challenge#48 met mijn Happy New Year kaartje. Daar heb ik een mooie Magnoliastempel gewonnen. 
Wauw wat leuk om het jaar 2013 zo te beginnen. Na een rotjaar qua gezondheid is dit zeer zeer leuk. Ik ben er super blij mee. Ik heb vol trots de banners op mijn sidebar gezet. 
Vandaag wil ik jullie een simpel kaartje laten zien:
Er zijn twee collega's ( 1 is mijn bazin, maar het voelt als een collega) zwanger. Ik heb voor ze allebei een rustig kaartje gemaakt. De stempels zijn van Stampin'back. Super leuke sheet met leuke teksten en afbeeldingen voor baby's en hierbij zat dus ook deze geweldige afbeelding van een zwangere vrouw. Nou collega's,  ik ben blij dat jullie zwanger zijn en dat ik dan dus eindelijk deze stempels kan gebruiken.
Heel vaak dragen zwangere vrouwen een band om de buik heen.Ik hield het lintje voor het plaatje om een plekje te zoeken. En hop daar was het idee! Een sneetje in het papier en een mooi bijpassend lintje erdoor als band. 
Twee hartjes maken het plaatje compleet. Mijn collega's houden denk ik wel van rustig, maar voor mij is het een enorme uitdaging. Jullie zijn dit niet gewend van mij,meestal moet er van alles op de kaart. Maar hoewel ik dit niet vaak zo doe vind ik hem wel helemaal af.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Tot een volgende keer,

xoxo Annette


Ik doe met dit kaartje mee aan de volgende challenge:http://micassucas.blogspot.nl/2013/01/challenge-12-alles-maganything-goes.htmlwoensdag 9 januari 2013

Een kaartje!

Hallo allemaal op deze woensdagavond! Wat een weertje was het vandaag zeg. Ik moest werken en het heeft volgens mij de hele dag geregend. Het was een saaie dag dus en ik hoop dat vele van jullie lekker hebben kunnen knutselen met bijvoorbeeld de kachel aan en heerlijk met je hoeveelheid spulletjes om je heen. Ik wil jullie gewoon een kaartje laten zien. Laten we zeggen een verjaardagkaartje. Ik heb er nog geen tekst op gezet, zodat we dat nog kunnen invullen als de goede gelegenheid zich aanbiedt.
Momenteel is het weer een beetje spannend. Fenna onze hond is loops en ik zou graag een tweede hondje willen. Wat is mooier dan dat je eigen hond een pupje krijgt dat bij haar mag blijven. Vorig jaar hebben we het voor de eerste keer geprobeerd om haar te dekken, maar dat is helaas op niets uitgelopen. Nu is ze zomaar 2 maanden eerder loops geworden... Aaaajjj daar hadden we niet op gerekend, maar het gaat met een heleboel vrije dagen goed komen dat we er altijd kunnen zijn voor het nest.
Dus we gaan er weer voor. 
Over een week of 4/5 weten we dan of het gelukt is. Best spannend!
Ik houd jullie op de hoogte.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden.

tot een volgende keer!

xoxo Annettezaterdag 5 januari 2013

Happy New Year!!

Hoi allemaal in het nieuwe jaar!
Ik lees bij verschillende van jullie dat de kerstspullen al zijn opgeruimd, helaas bij mij nog niet. Dat is toch altijd wel een tijdrovend klusje, maar wat moet gebeuren. De kerstspulletjes hebben het de afgelopen weken  mooi opgefleurd. Wat gezellig is het geweest, maar veel te snel om.
Ik las op het itsamagnoliachallenge blog een leuke challenge waar deze kaart voor in aanmerking komt.
Maak een creatie met daarop een (nieuwjaars) wenstekst en maak gebruik van een Magnolia stempel.
Je kunt meedoen tot maandag 7 januari 17.00uur.
Dus iedereen die zin heeft, het kan nog...


Op dit kaartje heb ik gebruikt de volgende kleuren Distress inkt: Vintage Photo, Barn Door, Gathered Twigs, Black Soot, Tattered Rose, Faded Jeans, Pine Needles en Salty Ocean.
Ik heb de stempel knallend einde/ mooi begin door de midden geknipt en half aan de ene kant en half aan de andere kant van het plaatje laten uitsteken. Ik vond het wel een leuk gezicht zo met die klok van Marianne Design.

Ik hoop dat het jaar bij de meeste van jullie goed gestart is!
De beste wensen en tot een volgende keer!

xoxo Annette


Door de tip van Cards en Arts by Jol: het blog van Jolande heb ik dit kaartje ook nog mee laten doen met Dutch Card Lovers: Nieuwjaars wensen