zondag 30 september 2018

Hello!

Hallo allemaal,

Fijn dat jullie gezellig naar het blog zijn gekomen. Vandaag is het mijn beurt weer om jullie te inspireren. De envelopjes hadden me al een paar keer aangekeken en daar zou ik op deze layout mee aan de gang gaan. 

De woordjes YOU, MAKE, ME en HAPPY komen uit een kaartje van het design papier pakket 6011/0574. Het waren vlaggetjes en die heb ik uitgeknipt en wat staan ze leuk in de envelopjes.


De achtergrond is gemaakt van Heavy Gesso met inkt vermengd. 


De envelopjes komen van het volgende stencil. Wat zijn die handig zeg!Ik heb hier gekozen voor 3 dezelfde. Ik heb een balk onder de envelopjes gemaakt zodat het echt allemaal contact met elkaar krijgt en dus één geheel wordt.


Het ijsje is ook weer zo'n leukerd Crafty Cocktail - Icecream- 6004/0027 en mocht toch niet ontbreken op deze layout.  Het  Vlaggetje is een stans van de Journaling Kit 6004/0028


Ik heb natuurlijk weer mijn Scriptstempel gebruikt voor de achtergrond.


Al met al ben ik nu weer aan het einde gekomen van dit blogbericht. 
Ik hoop dat je wat inspiratie hebt gekregen.
Heel veel plezier verder met knutselen en tot een volgende keer!

Annette


vrijdag 28 september 2018

Be You!

Hallo allemaal, 

Het is weer zover dat ik een layout mag plaatsen hier op het Noorblog! Heerlijk!
Ik heb voor jullie, wat verrassend haha, een layout 30x30cm.
 Het is te leuk om te doen....


Beginnend op dit fijne WaterArt papier.....
........met doorzichtige pasta. Wanneer je daar op kleurt met waterverf dan is het zo'n leuk effect. Verrassende vlekjes!Wat komt de Branch Leaves prachtig uit over de donkere achtergrond zeg!

 Het stencil wat ik heb gebruikt 6002/0832


Met wit uitgestanst de Branch Leaves 6002/0940
 Onder de foto heb ik met een doorzichtige inkt het gaasje nat gemaakt en daar dan embossingpoeder op gestrooid. Dat bleef goed zitten. Het geeft een SUPER effect vinden jullie niet?! Alle kleuren zijn gematched aan de foto. 


Ook nog wat embossingpoeder over het houten vlindertje gestrooid. De labels maken het weer af vind ik. De scriptstempel is als achtergrond ook weer aanwezig. Echt een stempel die je als basis moet hebben vind ik. Overal leuk bij:))

Hopelijk heb ik jullie inspiratie gegeven. Ik mezelf wel merk ik. Ga gauw met een volgende beginnen:)

Liefs Annette

zondag 23 september 2018

Waterballet!

Hallo allemaal,

Super fijn om je te ontspannen met het maken van een layout. 
Je begint eerst met de achtergrond bijvoorbeeld op een wit vel. Het designpapier Dots&Stripes  6011/0574 past zo super bij deze foto, dat ik besloten heb om ook voor de kleur van de achtergrond groen te matchen.De mooie cirkels van de No End Border stans Bubbles and Seam heb ik op een vierkant design papier  gezet van:

In de cirkels heb ik sequins gezet voor het gevoel van extra waterspetters.


Het leuke fototoestelletje heb ik natuurlijk ook gebruikt evenals allerlei leuke stempeltjes die in de Journaling kit zitten. Ik heb witte vlaggetjes gestanst en deze gekleurd/gestempeld  met een stempeltje: Het strookje met vierkantjes in de Journaling kit Ook het script stempel heb ik gebruikt op de achtergrond. Dit is toch echt een MustHave stempelset!


Zo nu ben ik weer aan het einde gekomen van dit blogbericht. Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren om ook eens een layout te maken. Gewoon proberen, het wordt vast heel mooi!

groetjes Annette

zondag 2 september 2018

SCR@P Challenge nummer 9

Hallo allemaal,


Het is weer een nieuwe maand dus weer tijd voor de SCR@P Challenge. Dit is alweer de negende keer dat we jullie allemaal een layout laten zien naar aanleiding van een sketch. 

We hebben een super leuke stansset 6002/1107 in de collectie. Deze is zo gaaf op een layout te combineren daarom hebben we hem verwerkt in deze leuke sketch:

Dit is de SCR@P set.

6002/1107 Stans SCR@P Triangles


En hier is de layout van 30x30cm die ik ervan gemaakt heb:
Als je de foto goed bekijkt zul je de "handtekening" vinden  
Ik ben begonnen met dit scr@p Stencil


om grote driehoeken te maken met dit super gave papier 6011/0569:
De kleine driehoeken die ik heb ik gemaakt met de stansen 6002/1107
De ondergrond is bewerkt met Distress oxide en de packagingtechniek zie foto hieronder:
Hierboven heb ik de clearstamp Branches gestempeld en de Waves 6002/1128 gestanst met daarachter de walvis zie hierboven de afbeelding van de stansset waar ook de dolfijn in zit.


De overblijfsels na het stansen heb ik gebruikt om extra golfslag aan te duiden bij de staart:


Uit het papier heb ik deze grote jongen geknipt als embellishment.
Als laatste heb ik nog gouden spetters gemaakt en sequins toegevoegd.

Ik hoop dat jullie het een gezellige hop vinden. Dan mag je nu naar de volgende gaan en dat is:We hopen dat jullie de uitdaging aangaan en dat we jullie layout voorbij zullen zien komen in onze Noor! Design Scrap groep.


Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam mailen naar: 


En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na eind augustus met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan  maakt maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. 

Veel plezier en we zien graag al jullie creaties tegemoet!