zondag 27 mei 2012

Even geen kaartje

Hallo allemaal, 
Ik wil jullie allemaal fijne pinksterdagen wensen! Jullie zullen wel gemerkt hebben dat ik er een tijdje niet was. Normaal zou er allang een kaartje van mij verschenen zijn. Woensdag voor Hemelvaart kon ik niet meer zitten en lopen ging erg moeilijk. Ik had erg veel pijn. Het enigste wat ik kon was liggen. Vrijdag met Hemelvaart kon ik gelukkig terecht bij  de orthomanueel therapeut. Normaal gesproken heeft hij me snel weer op de been. Maar nu is het even anders. Ik heb zo'n 10 dagen plat gelegen en sinds vandaag kan ik even rechtop zitten. En dus ook even dit berichtje typen. Ik voel mijn rug nu al en weet dat ik nu moet stoppen met zitten.
Ik hoop snel weer een kaartje op mijn blog te kunnen zetten... maar voor nu rustig aan en beter worden.
Sorry dat ik niet naar jullie kaartjes kan komen kijken. Laptop op schoot liggend is helaas geen optie voor mij.
Ik hoop dat er snel verbetering komt en dat ik weer kan freubelen... Ik mis het....

Groetjes voor iedereen,

xoxo Annette

dinsdag 15 mei 2012

Tweede kaartje gemaakt door mijn moeder

Hallo allemaal op deze dinsdag. Afgelopen zondag met moederdag ben ik naar mijn moeder geweest. In de tussentijd had mijn dochter met de spulletjes die nog thuis lagen, het vorige blogkaartje gemaakt en hem ook gepost. Een erg leuke actie van haar. Wat ben ik daar blij mee. 
Toen ik bij mijn moeder was liet ze vol trots dit kaartje zien. Aangezien jullie allemaal zo leuk gereageerd hebben op haar kaartje en zij niet zelf een blog gaat maken, heb ik er even een foto van gemaakt zodat jullie hem ook kunnen zien. Dus hier is hij:


Nog een paar detail foto's:


Verder heb ik nog een nieuwtje: Mijn hond Fenna is eindelijk loops geworden en aankomend weekend gaan we hopelijk naar de reu toe om haar te laten dekken. Ik ben vandaag naar de dierenarts geweest en heb progesteron laten prikken. Deze waarde geeft aan wanneer de eicel vrijkomt en zich gaat ontwikkelen. Als de waarde 5 is dan komt de eicel vrij en als de waarde naar de 20 schiet, dan is ze dekrijp. Helaas was het nu nog 0,2. Dus we moeten nog even geduld hebben.
Ik wil graag een ander blog openen en daar jullie op de hoogte houden van Fenna's puppies.
Dus moet ik even gaan uitzoeken hoe dat moet. Misschien heeft er iemand nog tips?!!
Ik zie vaak als ik op de foto klik dat heel veel van jullie ook bijvoorbeeld een ander blog hebben met diverse onderwerpen zoals bijv. schilderijen, challenges, Mi cas su cas,etc. Ik kan alle tips gebruiken hoe ik dit moet doen, dus alvast bedankt hiervoor.

 Ik wens jullie een fijne dag toe.

Tot de volgende keer!

xoxo Annette


zondag 13 mei 2012

verrassingskaartje voor mama

Goede avond allemaal, ik ben Monica, de dochter van Annette.

Na vele keren 'zeuren' of ik zin had om mee te gaan knutselen heb ik mijn handjes maar uit de mouwen gehaald en dit moederdagkaartje gemaakt. Ik wist dat mam ook heel graag mijn 'creativiteit' wilde tonen op haar blog dus ik dacht 'what the heck' misschien is het wel erfelijk! Na veel prullen en twijfelen en omgooien is dit uiteindelijk het resultaat geworden:

Mijn moeder was natuurlijk enorm verrast dat ik een kaartje voor haar geknutseld had, dus ik zeg 'mission accomplished'! Ik zou graag net als mijn moeder vertellen hoe ik de kaart gemaakt heb en wat ik allemaal gebruikt heb. Er is maar 1 probleempje ... ik heb GEEN idee!
Buiten het kaartje heeft ze 3 mooie magnolia stempels gehad van mij en mijn broer, die jullie binnen kort nog wel op de blog zullen zien verschijnen. Ik wens alle moeders nog een fijne moederdag, geniet ervan voor zolang het nog duurt, en wie weet tot ziens... 

xoxo Monica

zaterdag 12 mei 2012

True friendship needs no words

Hallo allemaal, ik zie dat ik er weer nieuwe volgers bij heb gekregen. Dat vind ik helemaal leuk! Dus welkom op mijn blog. Hopelijk krijgen jullie inspiratie van mijn kaartjes. Jullie zullen merken dat ik van vele stijlen houdt. Het liefst elke keer weer wat anders probeer. En zeker: liefst niet 2 keer hetzelfde kaartje maak. Kortom ik houd van verandering. Ik laat jullie na het drukke kaartje van vorige keer nu een rustig kaartje zien. Wat een gave stempels zijn er te vinden om deze sheet: Hier dus de eerste:
Omdat mijn voorraad kaarten lekker begint op te lopen en ik geen plek meer had boven mijn bureau, zei Michiel(mijn mannetje): Kun je deze grote stukken karton niet gebruiken om op de wand te hangen. Ik hang ze dubbel voor je op en je kunt met spelden je kaartjes ophangen:-))
Dus zo gezegd zo gedaan en ik heb al veel kaartjes en ook een LO opgehangen. Natuurlijk heb ik niet in de kaartjes de spelden geprikt maar met 3 speldjes hangen ze klem. Ze hangen recht voor de laptop en het is heerlijk om ze te bekijken. Er zijn mensen die alleen kaarten maken om meteen weg te sturen. Ik geniet er liever zelf nog wat langer van...:-))
Hier voor jullie een foto, het is nog niet helemaal af, aan de rechterkant heb ik nog wat plaats over voor, denk ik, foto's:
Al met al een super en goedkope oplossing....

Op het kaartje heb ik gebruikt:
Hoe kan het ook anders een stuk karton.LOL~!
Distress Inkt: nieuwe kleur: Peacock Feathers, Black Soot, Gathered Twigs, Antique Linen en Tattered Rose
Stempel sheet van Wellington ( I'm in love, they are great)
Papier van Stella&Rose by Jen Allyson (My mind's eye) en
Wheatervane Sweater Weather October Afternoon
Wondgaasje gekleurd met Gathered Twigs
Tekst stempel Kaiser Craft: Friendship sentiments
Bloemen Belle fleurs van Prima marketing

Hartelijk bedankt weer voor het langskomen!

Ik wens jullie een fijne moederdag!

Tot de volgende keer!

xoxo Annettedonderdag 10 mei 2012

Going out with the dog

Hallo allemaal weer, ik wil jullie allemaal bedanken voor de lieve berichtjes op mijn vorige blogpost. Super leuk om te lezen... ik ben er blij mee.
Vandaag laat ik jullie nog een kaartje zien met een achtergrond van Michael Powell. Wat zijn die leuk zeg en ook zo gaaf te combineren met de nieuwste Magnolia's. Kortom weer heerlijk om te freubelen. Ik heb er, hoe kan het ook anders, weer een lekker druk kaartje van gemaakt:
Op dit kaartje heb ik de volgende materialen gebruikt:
Twinkling H2O's: Wisteria, Spiced Pumpkin, Coral Berry, Olive Vine, Poppy, Scrab Beetle, Deep Coral, Yellow Rose, Cedar Wood, Rain Forest, Apple Blossom, Playfull Peony, Kiwi en Bolivian Blue.
Distress Inkt: Iced Spruced, Black Soot, Dusty Concord, Rust Hinge, Tattered Rose, Sqeezed Lemonade, Vintage Photo en Festive Berries.
Randpons van Martha Stewart
Bloem,Tag en ~Swirlstans van Magnolia
Hedera van MD
Garden gate van Cheery Lynn B124

Leuk dat jullie weer langs gekomen zijn!

Ik wens jullie een fijne dag.
Ik ben benieuwd wat jullie we weer van vinden.

Tot de volgende keer!
xoxo Annette

Ps. Er moest gisteren gewoon 1euro op mijn kaart aan postzegels vanwege de zwaarte. LOL!
Hoe kan dat nu??!!


Mijn kaartje doet mee aan de volgende challenge:
incywincydesigns: spots and dots

zondag 6 mei 2012

Tilda and the goose

Goedemorgen lieve medebloggers, 
Op deze zondagochtend wil ik jullie graag een zonnig kaartje laten zien. Afgelopen maandag was natuurlijk super, maar ik ben er nu wel weer aan toe hoor. Dat zonnetje mag zich vandaag echt wel komen. Als het maar droog blijft, want eigenlijk staat vandaag op de planning (door naar de weersverwachting te luisteren kreeg ik hoop) om de overkapping te schilderen. Gisteren éénjarig-perkgoed gekocht, dus het wordt al een gezellige boel in het tuintje. Maar okay, dit is het kaartje, Tilda staat heerlijk in het water ziet een gans naderen en denkt: Oei, joei joei, wat nu?!
Op dit kaartje heb ik de volgende materialen gebruikt:
Distress Inkt:Gathered Twigs,Worn Lipstick, Tumbled Glass, Tattered Rose, Vintage Photo, Iced Spruce en Antique Linen
Twinkling H2O's: Deep Coral
Magnolia: waterlily Tilda (heel erg bedankt Hanny)
Achtergrond stempel Michael Powell
Gans: Kars Ollyfant stamps
Reddingsboei: Blossom clearstamps
Vissen: Daisy Dandelien Clear stamps Fishing
Magnolia doohickey stanzen
Jute netje(moet natuurlijk een visnet voorstellen)
Houten vogeltjes van de Xenos
Papier is het nieuwste van Magnolia
Liquid pearls in de kleuren: White Opal, Petal Pink en Platinum Pearl
Stickles
Ik heb kralen geregen om zo'n koord na te bootsen die je in het water hebt liggen (tot daar en niet verder zwemmen!!)
Aan de voorkant heb ik een vlaggenmast nagebootst met HB2U erop

Ik wens jullie allemaal een fijne dag toe en hoop weer dat jullie een reactie willen achterlaten

en tot de volgende keer!

xoxo Annette

Ik wil met dit kaartje graag meedoen aan de volgende challenges:
4craftychicks: Favourite embellishment: wooden shapes(here the birds)
lejdesigns challenge-1: anything goes
7kidschallengeblog#46: make it cute
cinspirations.#161: animals
onestopcraftchallenge#181: celebrations
vrijdag 4 mei 2012

Nog een moederdag kaartje

Goedemorgen allemaal, welkom aan alle nieuwe volgers. Wauw! Hartstikke leuk dat jullie mijn blog willen volgen. Ik geniet met volle teugen van alle lieve hartverwarmende berichtjes die jullie hebben achtergelaten op mijn vorige post. Dank jullie wel!
Vandaag wil ik jullie nog een kaartje laten zien met een gevlochten raampje erin. Dit heb ik gezien op het blog van Jolanda en je kunt HIER het filmpje zien hoe zij dit gemaakt heeft en ik dus ook.
Super leuk om te doen. Ik heb ervoor gekozen om het frame van een hartje te maken.
Door wat meer te spelen met de mallen heb ik uit het achtergronddessinvel nog een hart gesneden en omgekeerd weer terug geplakt zodat je het streepjes dessin hier ook ziet. 
Het uitgesneden hart heb ik rechtsboven weer gebruikt. Een kleinere versie van het hart hier weer uitgesneden.Ik wilde er wondgaas achter doen, maar in mijn gedachten zou dat strak  zijn. Dit viel helemaal niet zo uit. Het bolde een beetje en dus was het idee meteen geboren om hier iets in te doen~>pareltjes.
Ik vind het wel een verrassend effect geven.


Op dit kaartje heb ik de volgende materialen heb gebruikt:
Lint is van een roomwit zacht dekentje van de Action (zat ermee dichtgebonden->een beetje strijken en WAUW)
Het onderste deel van de pin onder de strik is zelf erop geschoven met kralen/parels
Hartjes mal van Sizzix
Andere mallen van Magnolia 
Hartjes knoopje van Stampinback
De schattige roze bloemetjes zijn gekocht bij het hobbyhoekje 'de Linge' in Leerdam 
De beige/bruine grote bloem is van Magnolia
Witte kleine knopjes zijn zelfgemaakt
Distress Inkt: Tattered Rose, Vintage Photo Walnut Stain en Worn Lipstick
Twinkling H2O's: Apple Blossom en Autumn Butternut

Ik ben weer zeer benieuwd wat jullie ervan vinden.

Fijn weekend!

Tot de volgende keer:-))

xoxo Annette


Met dit kaartje wil meedoen aan de volgende challenge:
thedutchmagnoliachickies: een moederdagkaartje
creapaleis: een moederdagkaartje
craftsandmechallenges#82: favourite colour combo
craftyourpassionchallenges#108: textures
shoppingourstash #50:Mother's day
stampedblessings: anything goes
cachallenge: bloemen

woensdag 2 mei 2012

Mother's Day

Hallo allemaal weer. 
Gisteren is het uiteindelijk toch nog mooi weer geworden gelukkig. Ik wilde graag de plafonddelen schilderen van onze overkapping. Eerst moest alles geschuurd worden en dan een grondverf erover heen. Alles lag buiten en het was een gokje. Gelukkig heb ik het goede gokje genomen. Het bleef droog ondanks de af en toe donkere wolken.
Mijn mannetje moest werken en het was een verrassing voor hem dat toen hij thuiskwam alles al gedaan was. 'sAvonds heb ik dit kaartje nog gemaakt, een grappige muis die aanklopt om een bloemetje te komen brengen op een speciale dag:

Op dit kaartje heb ik de volgende materialen gebruikt:
Distress Inkt: Walnut Stain, Tea Dye, Iced Spruce, Forest Moss, Shabby Shutters, Aged Mahagony en Bundled Sage
Wondgaasje bewerkt met Walnut Stain
Papier is van Crea Motion Green Barok 
en het nieuwe van Prima Marketing Jodie Lee Nature Garden Collection 'Esprit'
Knoop van Jute touw 
De blaadjes zijn gestempeld en daarna weer gekleurd met dezelfde Distress inkt als uit het plaatje
De roosjes waren wit en deze heb ik met Forest Moss gekleurd, zodat ze niet zo afstaken bij de rest.
De kantjes van de deur heb ik gescheurd, langs de deur heb ik eerst bakstenen gemaakt en bewerkt met Stickles. De muis is met een flinke dot lijm ,uit het lijmpistool,  iets voor de deur gezet. Alle randjes zijn gedistressed.

Ik ben benieuwd wat jullie er weer van vinden!

En wens jullie allemaal weer een fijne dag toe met hopelijk nog wat zonnestralen...:-))

Tot volgende keer!tsgclearstamps : may flowers
vostamps: flowers
incywincydesigns: mother's day
movingalongwiththetimes: garden of flowers
creativecraftchallenges2: anything goes
addicted-to-stamps-challenge:mother's day card
papertakeweekly:anything goes
lollipopcrafts#78: anything goes
delightfulsketches: mother's day


dinsdag 1 mei 2012

a day to celebrate (twice)

Hallo allemaal .Wat was het weer fantastisch gisteren en wat was het een verrassing om wakker te worden met onweer vandaag. Helaas zullen we het er mee moeten doen. Tijd om aan de knutsel te gaan. Ik heb een kaartje met vrolijke kleurtjes gemaakt.

Ik wilde graag eens met een stempel van bijvoorbeeld bladeren, verwerken onder de bloemen. Dus ben ik even naar Stampinback geweest (die is zo heerlijk in de buurt, 10 minuten rijden-> niet goed voor mij, wel goed voor hun) en daar hadden ze deze waar ik wel iets in zag. Geen bladeren, maar wel een swirl.
Deze is gestempeld, gekleurd en uitgesneden. Behandeld met Distress crackle paint.
Verder heb ik de Martha Stewart pons weer eens gevonden. Heb ik de rand doorgestikt.
Distress Inkt: Festive Berries, Peeled Paint, Tattered Rose, Vintage Photo en Walnut Stain.
Stans van Tim
Papier van Prima Marketing Prima Lucid Collection uit 2007 (oei oei, ligt dat al zolang?!!)
Een gave knoop (just right for this card)
Stempelafdrukje van Don&Daisy DDS3305

Ik had mijn moeder aan de telefoon en zij zei: Ik had eigenlijk verwacht dat je mijn kaartje voor je 25-jarige bruiloft ook wel op je blog zou zetten. 
Nu Mam, ik ben zeer blij met je kaartje en vind het super dat je hem zelf gemaakt hebt. Ik wil hem zeker met iedereen delen...:-)) Ik vind het nog steeds grappig dat ik je zo heerlijk heb aangestoken met kaarten maken. Heerlijk om samen dezelfde hobby te hebben.
Dus hier komt hij:


Ze is natuurlijk benieuwd wat jullie ervan vinden.
Ik wens jullie allemaal een fijne dag!

Tot de volgende keer!

xoxo Annette