dinsdag 27 maart 2018

Beautiful

Hallo allemaal,

Hier ben ik weer met een layout van 30x30cm voor jullie. Ik was laatst bij de Dutch Doobadoo dag in Waspik en daar had ik dit papier van craft and you design designed by Zaneta Nawrot meegenomen. Ik vond het zo'n romantisch papier dat ik daar zeker een layout mee wilde gaan maken.

Ik heb het papier net over het midden in tweeë gesneden en een deel omgedraaid, dus onderkant boven. Van een ander vel ik geloof nummer 4 heb ik de bloemenrand uitgeknipt en deze in het midden op de naad bevestigd. Met dit vel heb ik ook de foto gemat met een scheurrand.
Ik heb van de tweede rand van het vel diverse rozen uitgeknipt en deze langs de foto gelegd. Met de roze Heidi Swapp ART screen inkt heb ik rozen gezet met een embossingfolder. Deze is glanzend en snel drogend. Je kunt zo weer verder met je project.
De hartjes Dutch Cardboard Art Hearts heb ik behandeld met DecoArt Media Crackle Paint. En de titel Beautiful is Stencil Kit Beautiful 6002/0914
 Links onder komt het Joy!crafts MixdUp Cutting stencil 6002/00979  met daar over heen een gaasje, bloemen, een tag van ook het stencil Beautiful 6002/0914, zilverdraad met rijstpareltjes, een zelfgehaakt bloemetje en een grote roze knoop met een kunstof bloemetje. Oh ja en daaronder heb ik met een mask en Distress Oxide Tattered Rose nog een roos aangebracht. En met het hartstencil 6002/0826 heb ik met de Heidi Swapp pasta nog een lief klein hartje gezet. 
Links boven heb ik van het papier dat over was een vlindertje uitgestanst. Dit vlindertje komt van Crafty Cocktail -Butterfly- van Joy Crafts. Daaronder staan nog een paar pijlen afkomstig van Stencil Kit Beautiful 6002/0914.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze layout vinden. Hoop dat jullie weer genoten hebben en inspiratie hebben kunnen opdoen. 

Tot volgende keer!

groetjes Annette

3 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoek en een reactie vind ik super leuk en waardeer ik enorm!
Grtz.Annette